Informatie

Voor bezoekers: hoe werkt het

De cadeaushop in De Markthal van Dedemsvaart kent een unieke formule. Bezoekers kunnen winkelen bij verschillende plaatselijke winkeliers op één locatie in De Markthal.

De producten die hier worden aangeboden zijn meestal niet in de winkel te koop maar alleen in de Markthal. De aankopen worden centraal afgerekend bij de kassa, waar u tevens terecht kunt voor diverse koffie-specials, drankjes en verse belegde broodjes.

Voor bedrijven

Ondernemers kunnen hun cadeaus aanbieden via de marktkramen in De Markthal in Dedemsvaart. De producten kunnen ter plaatse afgerekend worden bij de kassa.

U kunt desgewenst inpakpapier of tasjes meegeven, of uw cadeau kan worden ingepakt.

Investering

De marktkramen worden voor een bepaalde periode verhuurd waardoor de cadeau collectie rouleert. Iedereen kan een kraam bij ons vullen. Zowel als ondernemer als particulier. U krijgt 80% van uw verkopen uitbetaald. 20% houden wij in als huur. Ook betaalt u € 5,00 per kraam per maand. Dit bedrag wordt gebruikt voor acties en advertenties.

U kunt uw bedrijf gemakkelijk aanmelden voor de eerst volgende periode, mits u bijzondere items verkoopt. Heeft u vragen of wilt u weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag: 9:00 – 17:00 uur

Woensdag: 9:00 – 17:00 uur

Donderdag: 9:00 – 17:00 uur

Vrijdag: 9:00 – 17:00 uur

Zaterdag: 9:00 – 17:00 uur

Zondag gesloten